Drank en vlees in Duitsland
Rollade met augurk
Pakjes en zakjes
Broodmixen en speltmeel
Meer verdiepen in de Duitse keuken
(Taalfoutje gezien? Meld het dan. Alvast bedankt!)
Volg Sophia Magazine op Bloglovin of ontvang voortaan een melding in je mailbox als er een artikel verschijnt. Hoe? Door een – gratis – abonnement op Sophia Magazine te nemen: laat rechts bovenaan deze pagina je e-mailadres achter!
2 Comments
Hai Franxine!
Die ingelegde groenten heb ik nog niet geprobeerd, ik ga er eens naar zoeken. Mijn kookblog vind je op http://poldereetblog.blogspot.nl 😉
Zo herkenbaar! Ik ben ook zo’n fan van winkelen in Duitsland en kan er geen supermarkt voorbij lopen. De spätzle staan al decennia op ons lijstje, net als allerlei kruiderijen. Het lekkerste van de Duitse keuken vind ik alle ingelegde groenten, daar gebruiken ze alle groentesoorten voor die je maar kunt bedenken. Lekker vers en knapperig en zo’n zuur-zoete bite.
Ik heb een vraagje aan je: Waar kan ik je kooklog vinden?